Landgraaf   -   Abdissenbosch   -   Broekhuizen   -   Eikske   -   Gracht   -   Hopel   -   Kakert   -   Lauradorp   -   Leenhof   -   Nieuwenhagen   -   Palenberg   -   Rimburg   -   Schaesburg   -   Terwinselen   -   Ubach   -   Waubach-Groenstraat

     
     

Welkom in de gemeente Landgraaf

 

 

Welkom in de gemeente Landgraaf
De officiŽle site van de gemeente Landgraaf
Op deze site vindt u alles over de Limburgse gemeente Landgraaf. Zo houdt de rubriek Actueel u op de hoogte van de bezwaarschriftencommissie, gemeentenieuws, persberichten, wegwerkzaamheden en welstandscommissie. Onder de noemer Over de gemeente treft u alles aan over contact, gemeentegids, burgerjaarverslag, gemeentewapen, historie, kerncijfers, Parkstad Limburg en een routebeschrijving. In het Gemeenteloket staat alles over de gemeentewinkel, loket zorg en welzijn, veiligheidsloket, ter inzage en APV. Verder informeert de rubriek Cultuur en Recreatie over de evenementen, theater Landgraaf, toerisme en verblijf. Ook aandacht voor Projecten met de kopjes aanbestedingen, binnen- en buitenring Parkstad Limburg, centrumplan Schaesberg en upgrading Park Gravenrode fase 3. De rubriek Politiek en Bestuur vertelt alles over organisatie en beleid, verkiezingen en referenda, college van B&W en gemeenteraad. In het gemeentearchief vindt u algemene informatie, archieven en collecties, genealogie, historie, kroniek vorming Landgraaf en straatnaamgeving. Tenslotte vindt u onder de noemer Diversen de kopjes milieu, klachtenregeling, links, markten en koopzondagen, politie, toezichthouder, vrijwilligerscentrale, senioren en zoeken.

     

Bloemsierkunst MarlŤne (Landgraaf) - levering in geheel Nederland

Bloemsierkunst MarlŤne
Emmastraat 10
6373 HM Landgraaf
tel (045) 531 24 30

 

Bloemsierkunst MarlŤne (Landgraaf) - levering in geheel Nederland
Bloemsierkunst MarlŤne is opgericht in 1964. De destijds opgerichte gezellige bloemenwinkel is een degelijk familiebedrijf met jonge creatieve medewerkers die de hedendaagse bloemsierkunst op een perfecte manier in hun creaties weten uit te drukken. Bloemstukken van MarlŤne geven uw feesten, bedrijven, beurzen een extra uitstraling of dimensie. Tonende boeketten, geheel naar eigen wens en/of door hen vervaardigd fleuren uw vazen op. Uw balie of speelkamer kunt u versieren met de mogelijkheden van bedrijfsabonnementen, boeketten in vaas of bloemstukken. Gelegenheidsbloemwerk, als relatiegeschenk of productpromotie wordt door MarlŤne perfect verzorgd. Een van de specialisaties van MarlŤne bloemsierkunst is het verzorgen van Business bloemdecoraties. Met een eigen koerierdienst levert het bedrijf in geheel Nederland binnen 24 uur. Prachtige boeketten en arrangementen worden in een speciale verpakking verstuurd. Dus wilt u iemand verrassen of wilt u uw feest, bedrijf of beurs een extra uitstraling geven, dan kiest u voor Bloemsierkunst MarlŤne te Landgraaf.

     

Brand new media (Landgraaf) - neemt uw internetzaken uit handen

Brand new media
Einsteinstraat 3
6372 BW Landgraaf
tel (045) 531 20 21
fax (045) 531 31 46

 

Brand new media (Landgraaf) - neemt uw internetzaken uit handen
Brand new media is eind 2004 opgericht en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het aanpakken van de internetwerkzaamheden (webdesign & marketing) voor een aantal interessante bedrijven in de regio Parkstad & Zuid-Limburg (Landgraaf, Heerlen, Brunssum, etc.), Maastricht, Midden-Limburg en de rest van Nederland. Elk aspect van het internet pakken zij voor u op een professionele wijze aan. Het bedrijf blinkt uit in flexibiliteit, kwaliteit en communicatie. Uiteraard tegen zeer concurrerende tarieven. Het internetbedrijf is gespecialiseerd in het produceren van interactieve websites. Zij adviseren al direct bij het opstellen van het concept van het uiteindelijke product. Brand new media treedt niet alleen op als adviseur, de core business is de productie van kwalitatieve websites en webapplicaties. Zowel grafische vormgeving, webontwikkeling als content-invulling (teksten, foto's, video, etc.) behoort tevens tot de bezigheden. Wilt u dat uw organisatie geprofileerd wordt op het internet? Maak dan een verstandige keuze en ga voor Brand new media te Landgraaf.

     

Dierenhotel Abdissenbosch (Landgraaf) - hier voelt uw huisdier zich thuis

Dierenhotel Abdissenbosch
Vogelzankweg 230
6374 AH Landgraaf
tel (045) 531 72 17
fax (045) 533 27 76

 

Dierenhotel Abdissenbosch (Landgraaf) - hier voelt uw huisdier zich thuis
In het dierenhotel Abdissenbosch voelt uw huisdier zich thuis. Uw hond heeft in de meeste gevallen een eigen ruimte, maar in drukke tijden zitten honden die met elkaar overweg kunnen bij elkaar. De ruimtes waar de honden in zitten zijn verwarmd, wat wel nodig is met het 'Hollandse weer'! Wanneer uw huisdier in het hotel verblijft, zijn de volgende entingen verplicht: uitgebreide cocktail en Kennelbuch voor de hond en een cocktail + 'novibivac' Bb voor de kat. Deze entingen mogen allen niet ouder dan ťťn jaar zijn. Uw hond krijgt de voermix van Abdissenbosch, bestaande uit een klein beetje diner en vlees van Pal Pedigree uit blik of foliezakjes en diverse geŽxpandeerde brokken van Fokker. Katten hebben de hele dag door droge brokjes staan, die bestaat uit ECOstyle zalm, rund en kip. ’s Morgens krijgen de katten vlees uit blik of foliezakjes van Whiskas, Felix en Gourmet. In speciale gevallen kunnen de huisdieren ander voedsel krijgen. Wanneer uw huisdier medicijnen nodig heeft is dat voor het dierenhotel geen probleem. Dierenhotel Abdissenbosch neemt niet alleen huisdieren in pension maar heeft tevens een dieren vachtverzorgingsbedrijf, waar honden en katten, geborsteld, gewassen, geschoren of getrimd ( geplukt) worden. Genoeg reden om uw huisdier eens lekker te laten verwennen in het dierenhotel Abdissenbosch te Landgraaf!

     

Uw advertentie hier?

 

Hier kan uw advertentie komen te staan
Adverteer in uw gemeente en profiteer van zeer aantrekkelijke tarieven en een hoge doorklikratio. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden!

     

Hotel Landgraaf - Restaurant Sfeer (Landgraaf) - heerlijk uitrusten in het mooie Landgraaf

Hotel Landgraaf/Restaurant Sfeer
Heerlensweg 1
6371 HP Landgraaf
tel (045) 533 22 22

 

Hotel Landgraaf - Restaurant Sfeer (Landgraaf) - heerlijk uitrusten in het mooie Landgraaf
Hotel Landgraaf heeft elf goed verzorgde kamers die u een goede nachtrust kunnen bieden, zodat u weer klaar bent voor de volgende dag. Verblijf voor meerdere dagen in Landgraaf om bijvoorbeeld Pinkpop, Snowworld of Mondo Verde te bezoeken! Wanneer u in het hotel verblijft of gewoon lekker uit eten wil kunt u terecht in restaurant Sfeer. Restaurant Sfeer beschikt over 38 zitplaatsen waarin u kunt genieten van een heerlijk diner. Of u nu met zīn tweetjes komt, met de hele familie of een voor een bedrijfsuitje, alles is in het restaurant mogelijk. Voor grotere groepen kunt u het best telefonisch reserveren. De menukaart met prijzen staat op internet vermeld. Dus voor een goede nachtrust en een lekker etentje in de omgeving Landgraaf gaat u naar Hotel Landgraaf / Restaurant Sfeer.

     
 
 

Chippoint

Chippoint Tuning Solutions
centraal telefoonnummer
tel (077) 462 08 95

  Chippoint Tuning Solutions - Allround Professionele Autotuning & Chiptuning voor o.a. Audi, BMW, Mercedes, Saab, Volvo en VW
Voor Landgraaf en omstreken is Chippoint Tuning Solutions de specialist op het gebied van autotuning. Zij leveren sinds 1995 uitsluitend tuning op maat en verkopen geen standaard powerboxen, geen standaard chips en ook geen standaard software. De tuningszaak beschikt over een gigantisch ECU-info arsenaal voor zo'n 7000 verschillende auto’s en bovendien wordt voor elke auto een compleet nieuw programma op maat geschreven. De beste optie voor elke auto is tuning op de vermogenstestbank. Op de testbank meet men het krukasvermogen, de pk's aan de wielen, pk-verliezen en het bijbehorende draaimoment (koppel). Na de tuning kun je de winst qua vermogen en koppel zwart-op-wit zien. Het bedrijf beschikt inmiddels al over elf dealers en maar liefst vijf testbanken zowel in Nederland als in BelgiŽ, waaronder 2 'quattro' banken voor de AWD-voertuigen. Na een afspraak te hebben gemaakt wordt uw auto getuned door middel van chiptuning, OBD-tuning dan wel seriŽle tuning. Benevens tuning voor merkendealers heeft Chippoint ook te maken met de tuning van leaseauto's. Voor iedere getunede auto geldt dat later - op verzoek - het standaard programma gratis kan worden teruggezet. Dit is een extra service van het bedrijf. Dus wenst u uw auto verantwoord te laten tunen - d.w.z. gebaseerd op veilige Nm's en duurzaamheid van de motor in combinatie met 3 jaar garantie - dan is uw auto in vertrouwde handen van Chippoint Tuning Solutions. Ook biedt Chippoint de mogelijkheid om de uw Mercedes Kompressormotor verantwoordelijk te laten tunen; compleet met nieuwe poelies. Oudere turbodieselmotoren met een mechanische brandstofpomp kunnen eveneens worden aangepast. Ook tuned Chippoint de Mazda RX-8 met de wankelmotor! Tuning kan voor zowel turbo-dieselmotoren, turbo-benzinemotoren als voor atmosferische benzinemotoren zeer effectief zijn. CHIPPOINT tuned nagenoeg alles vanaf de Kia Picanto 1.0 met 61 pk's tot aan een Audi S6 met 433 pk's. Bezoek de website!!!
     

Bams + Feijs

Bams + Feijs
Noorderpoort 47
5916 PJ Venlo
tel (077) 473 94 55
fax (077) 473 96 83

  Venlo - Bams+Feijs - De FinanciŽle Planners
Bams+Feijs is een zelfstandige organisatie, die zeer intensief samenwerkt met makelaars, projectontwikkelaars en diverse belastingadvies- en accountantskantoren. Vanzelfsprekend zijn wij ingeschreven bij de Autoriteit FinanciŽle Markten. Wij zijn het adres voor een moderne hypotheek, een degelijk pensioen, een verantwoord beleggingsadvies of een uitgebreide financiŽle planning. Wanneer bent u bij ons aan het goede adres? Als u aandacht heeft voor uw financiŽle situatie van vandaag en morgen vindt u bij ons de juiste antwoorden op uw vragen. Onze website geeft u enig inzicht in ons kantoor, onze mensen alsmede de wijze waarop wij werken, zodat u zich een beeld kunt vormen van onze persoonlijke ondersteuning. Oplossingen, produkten en berekeningen treft u hier niet aan. Immers, de invulling van uw financiŽle plan is maatwerk! Meer info over een hypotheek, alle vormen van hypotheken, een hypotheekofferte, de hypotheekrente, hypotheekadvies, uw hypotheekadviseur, maximale hypotheek, een huis kopen, de rente, een hypotheek berekenen, gedegen advies, een hypotheek oversluiten, verzekering of pensioen? Even contact opnemen met de Bams+Feijs in Venlo, Heerlen of Maastricht. Meer informatie vindt u op onze website.
     
 
 

Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) Nederland ::: Het AMK is voor iedereen die zich zorgen maakt over kinderen in zijn of haar omgeving en denkt aan kindermishandeling.

Soa Aids Nederland ::: De Aids Soa Infolijn is een landelijke informatielijn voor iedereen met vragen over veilige seks, hiv, andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) en anticonceptie.

Albert Heijn (AH) ::: Lekker eten en drinken met wekelijks vele nieuwe originele en makkelijke recepten, waaronder ook biologisch en vegetarisch en gezonde keuze etc. te vinden zijn.

Alcohol Infolijn ::: De Alcohol Infolijn geeft betrouwbare informatie over alcohol en alcoholgebruik. Voor uzelf of omdat u zich zorgen maakt over iemand anders.

Alex Beleggersbank ::: Alex is marktleider in Nederland op het gebied van online beleggen. Met een zeer uitgebreid aanbod aan handelsmogelijkheden en financiŽle diensten.

Alzheimer-Nederland ::: Alzheimer Nederland is dť organisatie voor mensen met dementie en hun familie. Op deze site vindt u nieuws, informatie en een actief forum.

Amnesty International Nederland ::: Een wereldwijde beweging die opkomt voor de rechten van de mens. Landeninfo, thema's en nieuws over acties.

AMREF Flying Doctors ::: Amref, Afrikaanse Flying Doctors, biedt gezondheidszorg in Afrika. Amref is actief in de strijd tegen malaria, aids/hiv.

ANWB Routeplanner ::: De ANWB heeft een routeplanner voor Nederland en Europa op hun site. Naast het plannen van een route kunt u actuele verkeersinformatie opvragen, een lijst met files bekijken, werkzaamheden aan de weg bekijken en berichten over snelheidscontroles nalezen.

Artsen zonder Grenzen ::: Geeft noodhulp aan slachtoffers van oorlogen, rampen en epidemieŽn.

Astma Fonds ::: Steunt patiŽnten, geeft informatie en subsidieert wetenschappelijk onderzoek.

Attractieparken ::: Attractieparken in heel Nederland zijn op deze site te vinden.

NVA - Nederlandse Vereniging voor Autisme ::: Voor ouders, hulpverleners en een ieder die met autisme te maken heeft. Informatie, artikelen, te bestellen boeken/artikelen/video's, contactmogelijkheden, etc.

Autotuning ::: Autotuning is in heel Nederland populair. Door digitaal-elektronische aanpassingen van het motormanagement kunnen benzine- en dieselmotoren van personenauto's, SUV's, MPV's en bestelbusjes meer presteren dankzij meer vermogen en meer koppel.

Welke Autoverzekering? ::: De markt voor autoverzekeringen is volop in beweging, steeds meer consumenten vergelijken autoverzekeringen via internet en vragen online offertes aan. De concurrentie om de autoverzekering neemt toe. Er woedt een ware premie oorlog en autoverzekeringen worden vernieuwd.

 

Laat uw airco nakijken!
De beste tijd voor een aircocontrole is het vroege voorjaar - voordat het echt warm wordt. Klik hier!

Belastingdienst ::: Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten.

Beleggen ::: Online beleggen, beleggingsfondsen en vermogensbeheer. Alle beleggingsfondsen op een rij. Aandelen, obligaties, vastgoed? Kies zelf het beleggingsfonds dat het beste aansluit op uw beleggersprofiel en uw eisen ten aanzien van risico en rendement. Beleggingsfondsen, aandelenfondsen, clickfonds, depositofonds, duurzaam fonds, geldmarktfonds, gemengde fonds, obligatiefonds, technologiefonds, vastgoedfonds... 

De Bijenkorf ::: Het meest exclusieve warenhuis van Nederland!

Nederlandse Brandwonden Stichting ::: Informatie voor diverse aspecten van brandwonden, aandacht voor preventie, eerste hulp, behandeling en begeleiding van patiŽnten en onderzoek.

BMW tuning en chiptuning op Chippoint.com

Childslife ::: ChildsLife is een internationale hulporganisaties die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. Onze hulp richt zich op scholing, voedsel en onderdak.

Chiptuning ::: Chiptuning is een algemeen bekende kreet wanneer we over autotuning spreken. De betere tuningsbedrijven beschikken over een vermogenstestbank. Naar chiptuning komen ook OBD, serieel, K-Tuning, TD-tuning en CM-tuning voor.

CliniClowns Nederland ::: Deze stichting probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te bieden d.m.v. Cliniclowns.

CNN ::: CNN zendt het laatste nieuws en informatie over de laatste top stories, weer, zaken, vermaak, politiek, etc.

Consumentenbond ::: Vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van de consument.

Diabetes Fonds ::: Het Diabetes Fonds zet zich actief in om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. Ook wil het bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van mensen met diabetes.

Dierenbescherming ::: Nieuws, agenda, quiz en informatie over de inspectiedienst, asielen, dierenambulance en verschillende soorten dieren.

Dieseltuning ::: Turbodieseltuning is in heel Nederland populair. Door digitaal-elektronische aanpassingen van het motormanagement kunnen turbodieselmotoren van personenauto's, SUV's, MPV's en bestelbusjes meer presteren dankzij meer vermogen en meer koppel.

Discriminatie ::: Discriminatie.nl brengt de vele vormen van discriminatie met elkaar in verband en geeft een breed beeld van de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.

Doe Een Wens Stichting Nederland ::: Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Dorcas Hulp Nederland ::: Dorcas is een christelijke hulporganisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dorcas werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties.

Drugs Infolijn ::: De Drugs Infolijn is 24 uur per dag bereikbaar voor het aanvragen van folders en brochures, voor het afluisteren van informatie per middel en voor adressen van instellingen voor verslavingszorg.

EcoMare ::: EcoMare is het centrum voor de wadden en de Noordzee op Texel. U kunt er van alles te weten komen over de natuur op Texel, het waddengebied en de Noordzee.

Nationaal Epilepsie Fonds ::: Eťn van de oudste Nederlands gezondheidsfondsen. Hun fondswerving wordt ingezet voor epilepsiebestrijding. Ook u kunt helpen: giften, steun, geschenken, etc.

Europa kinderhulp ::: Landelijke stichting die vakantiereizen organiseert voor kinderen die het niet gemakkelijk hebben.

Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie ::: Een uitgebreid naslagwerk op gebied van wetgeving, politiek en procedures rondom euthanasie. Het laatste nieuws op euthanasie gebied.

Familiehuis Daniel den Hoed ::: Dit huis is speciaal gebouwd om onderdak te bieden aan familieleden van patiŽnten, en aan patiŽnten van het Daniel den Hoed Kliniek te Rotterdam.

Footzy ::: Op Footzy.nl vindt u altijd de meest actuele informatie over campings, bungalowparken, groepsaccommodaties, verhuuraccommodaties, sauna's, thermen, etc.

Glascoating 't Gooi en Flevoland 

Gamma ::: Keten van doe-het-zelfzaken. Overzichten van de filialen en aanbiedingen, nieuws, woonideeŽn, doe-het-zelftips en een klusforum.

Gardena ::: Alle Gardena onderdelen zijn verkrijgbaar bij uw lokale tuincentra, bouwmarkten en de betere gesorteerde doe-het-zelf zaken bij u in de buurt!

Gas en Stroom Storingen ::: Info over recente gas- en stroomstoringen in uw regio. Ook info over het Nationaal storingsnummer gas en stroom.

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind ::: Werft landelijk fondsen bij particulieren en bedrijven en verstrekt geldelijke bijdragen aan jongeren en kinderen met een handicap.

Geneesmidelen ::: Gebruik uw geneesmiddelen veilig, kijk hier voor meer informatie.

Greenpeace Nederland ::: Greenpeace is een internationale, onafhankelijke milieu organisatie die mondiale milieuproblemen aan de kaak stelt.

Hersenstichting Nederland ::: De website van deze stichting biedt veel informatie voor de patienten, lotgenoten, onderzoekers en donateurs.

Hypotheek vergelijking ::: Alles wat u nodig hebt voor een hypotheek vergelijking vindt u hier. Bereken uw maximale hypotheek, bereken uw maandlasten en raadpleeg actuele rentestanden om uw ideale hypotheek te vinden. Tevens kunt u hier direct een hypotheek offerte aanvragen bij verschillende instellingen.

Holland Casino ::: Een overzicht van alle activiteiten die de komende tijd in de filialen plaats vinden.

Homeplan ::: HomePlan zet zich in om de allerarmsten een huis, thuis en toekomst te geven. Hier is ook jouw steun voor nodig!! Help deze mensen om hun leven weer in eigen hand te kunnen nemen.

De Huidfederatie ::: Een overzicht van verenigingen van huidaandoeningen in Nederland.

Stichting Hulphond Nederland ::: Stichting Hulphond Nederland stelt zich ten doel om speciale hulphonden op te leiden om deze vervolgens kosteloos ter beschikking te stellen aan mensen met een motorische of auditieve functiebeperking, epilepsie of aanverwante aandoeningen.

Humana Nederland ::: Charitatieve inzamelaar van textiel. Informatie over de stichting, haar doelstellingen en de kledinginzameling.

Het Humanistisch Verbond ::: Biedt diensten aan op gebied van spreken bij uitvaarten, humanistisch geestelijke verzorging en relatie-viering.

Ikea ::: Ikea richt zich op betaalbare meubelen en woonartikelen.

Intratuin ::: U vindt hier veel om uw huis, tuin of balkon groen en sfeervol te maken. Je vindt hier tuin- en kamerplanten in vele soorten en maten, gereedschap, etc.

Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton ::: Het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton zet zich in voor het verbeteren van de leef- en speelruimte van kinderen en jongeren overal in Nederland.

Juconi - stichting hoop voor straat- en zwerfkinderen ::: Juconi is een Nederlandse stichting die zich inzet voor kinderen die leven van en op de straat in Latijns-Amerika.

 Sfeerbron - Kamerfonteinen 

Nationaal Fonds Kinderhulp ::: Al 45 jaar zet Kinderhulp zich in voor kinderen die te maken hebben met een verstoorde thuissituatie en daardoor in aanraking komen met jeugdhulpverlening.

Kindertelefoon ::: Voor kinderen met problemen of 'gewoon gezellig met iemand willen praten'.

KWF Kankerbestrijding - informatie over kanker en kankerbestrijding ::: KWF Kankerbestrijding richt zich op het totale veld van de kankerbestrijding: voorlichting, onderzoek, opleiding, begeleiding en signaleren van ontwikkelingen.

Stichting Kinderpostzegels Nederland ::: Welkom bij Stichting Kinderpostzegels Nederland, een hulporganisatie met als motto 'voor kinderen door kinderen'

KNGF Geleidehonden ::: KNGF Geleidehonden. Om blinden de onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid te bieden waar ieder mens recht op heeft.

KNMI ::: Het KNMI is het nationale data- en kenniscentrum voor weer, klimaat en seismologie.

KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ::: Reddingboten van de KNRM liggen op 39 plaatsen langs de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren paraat om indien nodig ook u te helpen.

Het Koninklijk Huis ::: Allerlei informatie over de Nederlandse monarchie is hier te vinden. Actueel, de personen, geschiedenis, monarchie, organisatie, paleizen en foto's.

Korrelatie ::: Korrelatie is een nationaal publiekscentrum waar iedereen terecht kan voor telefonische informatie, advies en hulp op het gebied van gezondheid en welzijn.

KICI Kledinginzameling ::: KICI Kledinginzameling zamelt in Nederland gebruikte kleding, textiel en schoenen in. Hiermee worden goede doelen gesteund die staan voor een menswaardig en rechtvaardig bestaan voor iedereen.

L1 - nieuws en sport uit Limburg ::: Portaal met Limburgs nieuws en links naar bedrijven en organisaties in Limburg.

Leen Bakker ::: Meubelwinkelketen met filialen door het hele land. Beknopte informatie over het assortiment en de aanbiedingen, consumententips, een overzicht van filialen, etc.

Lenen - goedkope leningen vergelijken ::: Vergelijk in een oogopslag de actuele rentestanden van de goedkoopste leningen. Gebruik een module op de website om specifieke kenmerken van de lening te lezen, om uw maximale lening te bepalen of om direct een offerte aan te vragen. Vergelijk niet alleen het aanbod van doorlopend krediet (voor extra bestedingsruimte) maar ondervind ook het verschil met een persoonlijke lening (voor een specifieke aankoop).

Leprastichting ::: De Nederlandse Stichting voor Leprabestrijding heeft als doel lepra en de gevolgen van de ziekte te bestrijden.

Liliane Fonds ::: Stichting Liliane Fonds. Het speciale fonds voor kinderen met een handicap in Afrika, AziŽ en Zuid-Amerika. 

Maag Lever Darm Stichting ::: De Maag Lever Darm Stichting wil ziekten in het maag-, lever- en darmstelsel voor-komen en bestrijden.

Media Markt ::: Bij Media Markt vind je alles op het gebied van consumenten electronica, CD en DVD, games en witgoed. De grootste keuze tegen de laagste prijzen.

Meld Misdaad Anoniem ::: Voor anonieme meldingen over gepleegde misdrijven. Veel gestelde vragen, informatie over privacy en het resultaat van de meldingen.

Cordaid Memisa ::: Zet zich al 75 jaar in voor verbetering van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Onderdeel van Cordaid.

Milieudefensie ::: Actiegroep die probeert milieuproblemen te signaleren en op te lossen. Algemene informatie, agenda, persberichten, campagnes en documentatie.

Nationaal Fonds Sport Gehandicapten ::: Fonds Gehandicaptensport - Als je hele leven uit topprestaties bestaat, kun je wel wat sponsors gebruiken.

De Nationale Ombudsman ::: Onderzoekt op verzoek of uit eigen beweging het gedrag van de overheid ten opzichte van de burger. Informatie over en rapporten van de Ombudsman.

Natuurmonumenten ::: Beheert diverse natuurgebieden in Nederland. Nieuws, overzicht van natuurgebieden, activiteiten, informatie over de vereniging en een online winkel.

Nederlandse Hartstichting ::: Informatie en advies van de Nederlandse Hartstichting.

Nierstichting Nederland ::: De Nierstichting staat voor medische behandeling en maximale kwaliteit van leven voor iedere nierpatiŽnt in Nederland.

NOS ::: Nieuws, Sport en Evenementen op Radio, TV en Internet gebracht door de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). 

NOS Teletekst ::: Actueel nieuws, programma-informatie, sport, ontspanning, geldzaken, weer en verkeer.

NU.nl ::: NU.nl geeft dagelijks algemeen-, financieel-, sport-, internet-, film en TV nieuws. Tevens staan er columns, interviews en ingezonden brieven.

De Ouderenhulplijn ::: Via de Ouderenhulplijn kunnen ouderen praten over alle onderwerpen. Samen met de Ouderenhulplijn wordt gezocht naar een oplossing voor het probleem of een antwoord op de vraag.

OV ::: Gratis planner voor een reis met het Nederlandse openbaar vervoer - trein, bus, tram en metro. Verder nieuws en actuele informatie over openbaar vervoer.

De Overheid ::: Initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Verwijzingen naar landelijke, lokale en internationale overheidsinstellingen.

Oxfam Novib ::: Oxfam Novib strijdt voor een rechtvaardige wereld zonder armoede. Samen met mensen, organisaties, bedrijven en overheden. Via projecten en lobby.

Pensioen - alles over pensioenen ::: Goed pensioenadvies is goud waard! Een aanvulling op uw huidige pensioen kan een pensioengat voorkomen, uw wens om eerder te stoppen met werken wellicht realiseren en behaalt maximaal belastingvoordeel. Individueel Pensioen, levensloopregeling, lijfrente, koopsom polis,
DGA pensioen, direct ingaand pensioen, gouden handdruk, kapitaalverzekering,
prepensioenregeling
, pensioengat, zelfstandigen pensioen, collectief pensioen...

Praxis ::: Welkom bij Praxis, de meest complete, decoratieve en informatieve bouwmarkt op het gebied van doe-het-zelf en tuin.

Prins Bernhard Cultuurfonds ::: Service pagina's van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Prinses Beatrix Fonds ::: Het Prinses Beatrix Fonds spant zich sinds 1956 in om de kwaliteit van leven van patiŽnten met polio, MS, Parkinson, Huntington en ruim 600 andere ziekten.

Proefdiervrij ::: De grootste Nederlandse vereniging, die het opneemt voor alle proefdieren. Informatie over alternatieven, persberichten, cosmetica en acties.

Fonds Psychische Gezondheid ::: Fonds Psychische Gezondheid geeft objectieve informatie over psychische problemen: oorzaken, gevolgen en behandelingen en ondersteunt onderzoek.

RDW ::: De RDW registreert APK-keuringsdata en andere gegevens van voertuigen. Voertuiggegevens online raadplegen, de kentekenplaat en het kentekenbewijs.

Recreatieparken ::: Recreatieparken in Nederland. Hier vindt u de recreatieparken per provincie op een rijtje.

Reisbureau ::: Alle reisbureau's en de beste deals vindt u op het vakantie overzicht    

Reumafonds ::: Stelt zich ten doel de bestrijding en de zorg voor de patiŽnt te bevorderen.

Revalidatiefonds ::: Het Revalidatiefonds helpt om de positie van mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te verbeteren en stimuleert de deelname aan het alledaagse leven.

Robeco ::: Alle Robeco fondsen met hun koersen, grafieken en verdere informatie. Daarnaast ook advies en transactiegegevens.

Het Rode Kruis ::: Informatie over de hulpverlening, vrijwilliger worden, doneren en internationale projecten.

Roken - ik kan stoppen ::: Stop met roken, en ontdek alle voordelen van gezond leven!

Ronald McDonald Kinderfonds ::: Het Ronald McDonald Kinderfonds beheert in Nederland dertien Ronald McDonald Huizen die ouders met ernstig zieke kinderen een thuis ver van huis bieden.

Routenet Routeplanner ::: Routeplanner, gratis gedetailleerde routebeschrijvingen naar elk adres in 42 Europese landen.

Slachtofferhulp Nederland ::: Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of verkeersongeluk. Maar liefst 1500 vrijwilligers bieden praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

SOS-Kinderdorpen ::: SOS-Kinderdorpen is een niet-overheidsgebonden, particuliere kinderhulporganisatie die al meer dan 55 jaar een toekomst bouwt voor weeskinderen over de hele wereld.

Sparen - Welke spaarvorm? ::: U wilt uw geld sparen en daarvoor een goed rendement terug krijgen? Dat kan! Vergelijk hier de diverse spaarvormen en vind direct de aanbieder van de hoogste rente. Van internet sparen tot deposito, van lijfrente tot de beste spaarrentes, hier vindt u de hoogste rente.

Praktijk Sterrekind ::: Begeleiding aan kinderen in rouw, nieuwetijdskinderen & kinderyoga.     

Steunpunt Acquisitiefraude ::: Nederlands meldpunt voor advertentiefraude en acquisitiefraude. Gedupeerden van malafide bedrijven op het gebied van advertentiecontracten, vermelding op websites, vermelding in internetgidsen en spooknota's.

Supermarkten ::: Informatie over de branche, opleidingen, functies, banen en cao-zaken kunt u op deze site vinden.

Chippoint.com - Chiptuning en tuning voor alle merken en modellen 

Trendhopper ::: Overzichten van filialen, aanbiedingen, woonideeŽn, verschillende stijlen met afwisselende assortimenten die van betaalbare kwaliteiten zijn.

 

Unicef Nederland ::: Het Kinderfonds van de Verenigde Naties komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld.

Volkswagen tuning en chiptuning op Chippoint.com

Welke Verzekeringen? ::: De beste en goedkoopste autoverzekering, rechtsbijstandverzekering en uitvaartverzekering kunt u hier vergelijken. Kies zelf de verzekering die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Voedsel en Waren Autoriteit ::: De Voedsel en Waren Autoriteit is de overheidsorganisatie die de veiligheid van voedsel en consumentenproducten onderzoekt en bewaakt.

Vogelbescherming Nederland ::: De site van Vogelbescherming Nederland geeft nieuws en informatie over vogels, hun bescherming en de vereniging.

VOKK - Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker' ::: Voor mensen die een kind met kanker hebben of hebben gehad, met veel informatie en verwijzingen, praathoek voor jongeren en forum voor ouders.

Stichting Vluchteling ::: Stichting Vluchteling is het nationaal samenwerkingsverband van kerken, maatschappelijke en humanitaire organisaties, dat zich inzet voor opvang en begeleiding van vluchtelingen.

Stichting Wakker Dier ::: Informatie over Wakker Dier, de grootste dierenbeschermingsorganisatie die zich inzet voor alle kippen, varkens en andere dieren die onder erbarmelijke omstandigheden leven.

Warchild ::: War Child verleent hulp aan kinderen in door oorlog getroffen gebieden. Psychosociale hulpverlening, waarbij gebruik wordt gemaakt van creatieve therapieŽn.

Wereld Natuur Fonds ::: Over de activiteiten van het Fonds, met nieuws, foto's, infobladen voor spreekbeurten en een apart gedeelte voor peuters en kleuters.

Wereldkinderen ::: Van oorsprong adoptie, inmiddels ook projecthulp voor kinderen. FinanciŽle sponsoring van kinderen en projectenlijst beschikbaar.

Wilgenhaege Vermogensbeheer ::: Velen zien geld als doel, bij Wilgenhaege zien ze het als middel om comfortabel te kunnen leven en datgene te doen waar u zelf zin in hebt.

Zeehondencreche Pieterburen ::: Alles over zeehonden.

De Zonnebloem ::: De Nationale Vereniging de Zonnebloem is een landelijke vrijwilligers organisatie die zich inzet voor langdurig lichamelijk zieken.


Terug naar de vorige pagina

Bizwise Enterprises Ltd
 

© 2008 BizWise Enterprises Ltd - Alle inhoud van SHOPLIFE.NL is auteursrechtelijk beschermd.